Reviews from Cafetaria Passantje Wageningen

Recent reviews

5.0
Micha van Holland (kind)
14 August 2022

Late bezorging...maar logisch op zondag, verder de lekkerste ham-en cheeseburgers van Wageningen!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Guz
13 August 2022

Helemaal prima! Keurig op tijd!

Amke
10 August 2022

Heerlijke (biologische)friet en super bezorging!

Ana
5 July 2022

Teveel zout in de friet en voor de derde keer.

Abraham
3 June 2022

Bestelling was snel bereden

Wouter
25 May 2022

Altijd lekker en prima prijs.

Tulsi Chitan
20 May 2022

Lekkere verse friet en snacks. Vriendelijk personeel & de bestelling is op tijd klaar!

Marleen floor
22 April 2022

Was jammer dat de friet al koud was en daardoor erg slap

Martin
20 February 2022

Kroketten waren slap, ingedeukt en niet warm meer. Frites waren goed en mooie hoeveelheid voor een gezinszak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

MB
5 February 2022
yk mok
18 January 2022

eten was heerlijk, wel jammer dat ze alsnog rauwkosten bij hadden gedaan terwijl ik erbij had gezet het niet te willen

Audrey
23 December 2021

Heerlijk eten! Erg genoten! Eten was er lekker op tijd. Perfect klaar gemaakt. Bezorger was ook erg vriendelijk.

Wendy
8 December 2021

Prima op tijd, vriendelijke bezorger en het bestelde eten was heel goed. Ruime keuze ook! Heerlijk gegeten, aanrader

Sterre
25 November 2021

Had online besteld om op te halen en moest in de zaak toen nog bijna een halfuur op mijn eten wachten, daar was ik minder blij mee. Mijn patat en vegakroket waren zoals altijd wel lekker.

G.Brussen
24 November 2021
Willems
12 November 2021

Helaas hebben wij ruim 1 1/2 uur op onze bestelling moeten wachten en het eten was niet warm meer.. jammer! Wij werden wel netjes gebeld dat de verwachtte bezorgtijd niet gehaald zou worden omdat er onderbezetting was qua koeriers.

Martin
1 October 2021
Ton
1 October 2021
Berl
9 September 2021

Bij de kapsalon zat geen salade en echt heel weinig kaas en vlees dus had voor die 7,95 beter een grote patat kunnen bestellen. Vond ik echt een tegenvaller

Annemieke
23 August 2021

lekker en op tijd

Christian
7 August 2021

Ondanks lang onderweg- en dus nét wat teveel afgekoeld omdat we in t buitengebied wonen - waren de frites en snacks nog prima. Niet slap, goede smaak, uit schoon vet en heel slim - sauzen apart. Prima dus!

J. JANSEN
9 July 2021

Heerlijke biologische friet en de Bourgondische kroketten zijn erg lekker. Bestellen via de website en ophalen werkt heel fijn.

Anne
25 June 2020

Altijd vriendelijk en precies op tijd. We kregen zelfs een gratis kroket deze keer en dat is waarom ik deze review eigenlijk schrijf. Passantje rules

Ruurd
3 June 2020

Helemaal top

Lizan Krekels
27 May 2020

Goede service en heerlijk eten. Maximaal genieten!

....
27 May 2020

Altijd prima eten en vriendelijke bediening!

Anne
24 May 2020

Bestelling stond snel klaar , zelf een minuut eerder. Heerlijk vers en warm. Personeel is ook vriendelijk en de winkel is zo ingericht dat je eventueel anderhalve meter afstand goed kan waarborgen

Veenendaal
23 May 2020
Sjoerd
20 May 2020

Het online bestelformulier was super handig en het eten was mooi op de gekozen tijd klaar. Het personeel is ook erg vriendelijk

Noa Jones
15 May 2020

Superhandig de nieuwe bestel site van jullie! Eten was zoals gewoonlijk weer top! Blij dat jullie weer open zijn!

Jolan
15 May 2020

Het was weer lekker zoals altijd.